Коли у Львові повністю відкриють вулицю Стуса

2651 0
У Львівавтодорі повідомили, що вулицю Стуса планують відкрити до кінця червня.
фото: Богдан Гладик

фото: Богдан Гладик

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. За його словами, роботи з колектором практично завершені, повністю відкрити вулицю для проїзду планують до кінця місяця.

Додамо, зараз на частині вулиці Стуса та проспекту Червоної Калини тимчасово запроваджено односторонній рух правою смугою (у напрямку руху до центру міста).

Читайте також: Наступного тижня відкриють з’їзд із Сихівського моста на вулицю Хуторівку

Нагадаємо, вулицю Стуса ремонтують у рамках проекту «Трамвай на Сихів». Перші спроби з’єднати великий спальний район із центром міста були ще у 2008-му році. Тоді почали прокладати колію на вулиці Стуса. Повномасштабне будівництво маршруту відновили влітку 2014-го рокуЛьвів’янам обіцяли, що трамвай на Сихів поїде до кінця 2015-го року. Однак, через проблеми з будівництвом колектора на вулиці Стуса, термін завершення проекту відтермінували. За останній час колектор кілька разів проривало, востаннє – у травні під час зливи.

Анна Журба, Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!