Коли термінали у Львові знову почнуть видавати квитки

2153 0
Термінали, за допомогою яких можна купувати квитки на електротранспорт, тимчасово не видають білетів.
фото: news.vash.ua, lviv.vgorode.ua, www.lvivpost.net

фото: news.vash.ua, lviv.vgorode.ua, www.lvivpost.net

Причина – банк «Національний кредит», через який приймалися платежі, припинив співпрацю з комунальним підприємством. «У банк введена тимчасова адміністрація, він перестав приймати платежі», – пояснив Сергій Перепелюк, інженер ЛКП «Львівелектротранс»

Читайте також: Чому термінали продажу квитків на електротранспорт «крадуть» гроші та як їх повернути

За його словами, із кінця червня у Львові у терміналах знову можна буде купувати квитки на проїзд у міському електротранспорті. Зараз програмісти розробляють нову операційну систему для терміналів. Також є відкриті рахунки в «Укргазбанку», який прийматиме платежі.

Як наголосив Сергій Перепелюк, термінали в робочому стані, однак через них тимчасово не можна купити квитки. Загалом, у Львові встановлено 78 терміналів, 2 з них пошкоджені через спроби пограбування.

Джерело: Galinfo


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!