Коли у Львові відкриють перехрестя Стрийська – Івана Франка

3052 0
З 13 червня у Львові для руху транспорту закрили перехрестя вул. Стрийська – Івана Франка. У зв’язку з чим частина маршруток курсує зі змінами у русі.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

В комплексі з реалізації проекту трамвайна колія на Сихів реалізовують ще один - з реконструкції вул.І.Франка вздовж трамвайного маршруту №4 на ділянці від вул. від вул.Стрийської до вул.Мушака. На сьогодні ремонтні роботи на об’єкті виконано  майже на 90%.

У роботі ще ділянка вул.І.Франка біля Стрийського ринку включно з перехрестям з вул.Стрийською. Закінчити всі роботи та відкрити рух транспорту тут планують до 12 липня.

Як розповів заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич, також у планах відремонтувати і площу І.Франка

Читайте також: Карта непроїзних доріг Львова. Перелік

«Також заплановано відремонтувати площу І.Франка, щоб вже потім не повертатися до цієї ділянки і щоб трамвай зі Сихова, а є така задумка, міг робити лівий поворот на вокзал. Щойно буде виготовлений проект, ми приступимо до цих робіт», - розповів Євген Калитич.

У місіській раді зазначають, що роботи на вказаній ділянці вул.І.Франка не належать до проекту з будівництва трамвайної лінії на Сихів і фінансуються з міського бюджету Львова.

Протяжність ділянки – 560 м. Вартість робіт, згідно з договором – 36 377,720 тис.грн.

Пропонуємо схему об’їзду: 

Переглянути повне зображення можна ТУТ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!