Коли у Львові відкриють вулицю Богданівську

2790 0
У Львові триває ремонт вулиці Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Тракт Глинянський. Роботи стартували на початку вересня, завершити їх планують до середини листопада.
фото: прес-служба Львівської міської ради

фото: прес-служба Львівської міської ради

Реконструкція передбачає заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Як зміниться вул. Богданівська у Львові: чотири нововведення

За словами начальника міського управління інженерного господарства Романа Заріцького, зараз на ділянці від вул. Золочівської до Старознесенської розібрано 610 м дорожнього покриття, влаштовано корито під дорожню основу та піщану основу під проїжджу частину, а також облаштовано дощовий колектор під мостом. Відкрити для проїзду вулицю планують до середини листопада.

Додамо, ремонт на цій частині вулиці було розпочато ще в попередні роки управлінням капітального будівництва міськради – йдеться про ділянку від вул. Тракт Глинянський до вул. Дорога Кривчицька. Відтак, залишилась лише частина від. Дорога Кривчицька до вул. Золочівської.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!