Трамвай №4 планують тимчасово пустити з вокзалу на Сихів

14868 0
За планами, на маршруті могли б курсувати 6-7 вагонів.
Фото: ІА ZIK

Фото: ІА ZIK

Трамвай №4, який скасували на час реконструкції вулиці Замарстинівської, можуть відновити на початку 2019 року. Про це повідомляє ГО «Зручне місто».

Читайте також: Коли трамвай №1 у Львові поїде із залізничного вокзалу на Погулянку

Зокрема у відповіді управління транспорту на звернення громадської організації йдеться, що трамвайний маршрут пропонують тимчасово змінити таким чином, аби скерувати його з вулиці Миколайчука через Франка, Вітовського та Київську до Залізничного вокзалу. Втім схему руху поки що коригують.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, попередньо на маршруті могли б курсувати 6-7 вагонів.

«Якщо буде технічна можливість, то до березня цілком реально запустити маршрут №4 з вокзалу на Сихів», – повідомив Іван Бондар.

Читайте також: У Львові пропонують змінити маршрути трамваїв. Нові схеми руху

Додамо, що трамвайні маршрути №4 та №5, які курсували на Підзамче, тимчасово скасували у грудні торік через аварійний стан колій на вулиці Замарстинівській. Трамвай №4 їздив від вулиці Снопківської до вулиці Торф’яної.

Вікторія Ейсмунт

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!