Коли у Львові відновлять водопостачання

2951 0
Водопостачання у Львові відновлять протягом щонайбільше 2 годин. Про це у коментарі tvoemisto.tv повідомила керівник прес-служби ЛКП «Львівводоканал» Уляна Горбата. За її словами, вода вже є на перших поверхах більшості будівель у місті. Натомість, щоб налагодити водопостачання повністю, потрібно півтори-дві години.
фото: thekievtimes.ua

фото: thekievtimes.ua

«Ми змогли домовитися із «Львівобленерго», та отримали дозвіл на те, щоби підключити насосні станції до енергопостачання», - сказала речниця. Разом із тим, вона зазначила, що проблема нікуди не зникла, і «Львіводоканал» надалі боргує за електроенергію.

«Це вже третє таке відключення за останній час. Проблема в тому, що на 40% ціна на воду залежить від ціни на електроенергію. Ціни на електрику зросли, а підняти тариф на воду ми не можемо без дозволу із Києва», - зазначила Уляна Горбата.

Вона також додала, що водовозки працюватимуть у місті іще максимум годину-півтори. Що ж стосується їх графіку роботи та маршруту, то, нажаль, такої інформації наразі немає – адже ситуація із вимкненням води форсмажорна, відтак, графік роботи водовозок не був затверджений. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!