Коли у Львові встановлять делініатори на площі Осмомисла

2137 0
Гнучкі делініатори активно встановлюють на проблемних вулицях, аби унеможливити незаконне паркування.
Ілюстративне фото: wordpress.com

Ілюстративне фото: wordpress.com

На проїжджій частині площі Князя Ярослава Осмомисла планують встановити спеціальні гумові стовпці – делініатори. Однак наразі ЛКП «Львівелектротранс» не закупив їх через брак коштів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник керівника управління транспорту Олег Партика.

«Поки що ЛКП «Львівелектротранс», як замовник, ще не придбав їх. На це потрібно значні кошти. Як тільки у підприємстві закуплять делініатори, то будемо встановлювати», – каже він.

Читайте також: На частині вулиці Свєнціцького встановлять бетонні делініатори

Додамо, що у квітні міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила встановити гумові стовпці на частині вулиці Богдана Хмельницького та на площі Франка, аби пришвидшити рух трамваїв та уникнути простоїв. Гнучкі делініатори активно встановлюють на проблемних вулицях Києва, аби унеможливити незаконне паркування. Як ідеться на сайтах, що продають такі стовпчики, один делініатор коштує в межах 600 грн.

У липні цього року на тимчасовій смузі для авто та автобусів, яку облаштували під час реконструкції Двірцевої, встановили гнучкі делініатори. Натомість на вул. Свєнціцького протягом місяця мають встановити бетонні стовпці зі світловідбивними елементами.

Ольга Коваль

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!