Коли у Львові встановлять головну ялинку міста

3104 0
18-го грудня, біля Оперного театру в центрі з’явиться ялинка, відкриття якої стане одним із перших новорічно-різдвяних заходів у місті. Мешканців та гостей запрошують долучитися до святкувань.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Цьогорічна центральна ялинка, комплексне встановлення якої за попередніми підрахунками коштуватиме місту близько 116 тис. грн., сягатиме близько 20 метрів у висоту.

Привезуть дерево 12-го грудня з Дрогобицького району, а прикрасять дерев’яними іграшками, які традиційно виготовлять яворівські майстри.

Нагадаємо, за результатами опитування від Tvoemisto.tv, у якому взяли участь близько 2 000 львів’ян, понад 1900 людей хочуть бачити на площі перед Оперним театром штучну ялинку. 720 осіб підтримали варіант «жива ялинка».

 Додамо, що 3-го грудня, у Львові розпочала роботу ковзанка на площі Ринок, що працюватиме щодня з 10 до 22. Також 10 грудня розпочне роботу щорічний різдвяний ярмарок.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!