Коли у Львові завершать ремонт вулиці Пасічної?

1976 0
Як розповів головний інженер підрядної компанії «Онур» Олександр Добоні, роботи з влаштування третього шару асфальту на вул.Пасічній на ділянці від вул. Китайської до вул. Таджицької планують закінчити до кінця наступного тижня.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

«У 2012 році було покладено перші 2 шари асфальту. Тепер ми завершуємо ремонт вулиці. Крім того, ми плануємо відремонтувати тротуари на цій ділянці. Враховуючи погодні умови, всі роботи ми завершимо до кінця наступного тижня», - зазначив Олександр Добоні.

Нагадаємо, роботи з влаштування дорожнього покриття на вул. Пасічній були розпочаті ще у 2012 році і були включені в план ремонту доріг до ЄВРО-2012, але зупинені у зв’язку з браком коштів, які мали б виділити з державного бюджету. Зараз роботи виконують за кошти з міського бюджету, де для ремонтних робіт на закладено 12 млн грн., – інформує прес-служба ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!