Коли у Львові знову курсуватиме трамвай №5

2737 0
У Львові завершують ремонт транспортної розв’язки на розі вулиць Замарстинівської та Гайдамацької. Планується, що вже невдовзі там відновить рух трамвай №5, який зараз не курсує.
фото: facebook.com/Максим Хитра

фото: facebook.com/Максим Хитра

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, генпідрядник ТОВ «Онур» уже завершив ремонт дорожнього покриття на розі Замарстинівської-Гайдамацької і наразі там встановлюють контактну мережу трамваїв. За словами Берези, попри морози усі роботи там мають завершити наступного тижня. Про це пише ZAXID.NET.

За словами головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, після завершення реконструкції цієї транспортної розв’язки має відновити рух трамвай №5, який їздитиме за маршрутом вул. Замарстинівська – вул. Гонти – вул. Підвальна – вул. Винниченка – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги.  Ковалів зазначив, що трамвай №5 має вийти на маршрут на початку лютого. Разом з тим, трамвай №4 вул. Мушака – Замарстинівська повернеться на маршрут не раніше літа, оскільки досі триває ремонт вулиці Свєнціцького.

Трамвай №6 Залізничний вокзал – вул. Липинського, який наразі їздить за зміненим маршрутом до Аквапарку, також має повернутися на звичний маршрут, однак лише після завершення ремонту вул. Богдана Хмельницького. Коли саме завершать реконструкцію вул. Богдана Хмельницького, у «Львівавтодорі» наразі не знають і зазначають, що все залежатиме від погодних умов.

Нагадаємо, перехрестя вулиць Замарстинівської та Гайдамацької закрили на ремонт у червні 2015 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!