Коли у Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини

1253 0
Через карантин кімната не працюватиме цілу зиму.
Фото: ilovemommy.com.ua

Фото: ilovemommy.com.ua

Кімната матері і дитини у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, яка стала переможцем громадського бюджету і яку облаштували ще влітку 2018 року, тимчасово не працює. Свою роботу кімната зможе відновити лише із настанням тепла – не раніше весни. Про це Тvoemisto.tv зазначили у Парку культури.

Читайте також: У Львові зросла вартість за харчування у дитсадках

За словами речниці Ірини Вовк, зараз кімната не працює через карантин.

«Кімната матері і дитини фінансується з бюджету парку. Оскільки цього року ми не мали змоги повноцінно працювати, прибутки у нас також зменшилися. Розуміємо, що батьки з маленькими дітками гуляють не лише влітку, а й взимку, та все одно в цей період їх кількість є меншою», – каже Ірина Вовк.

Як зазначають у Парку культури і відпочинку, минулого сезонного року у себе вони провели не більше 130 акцій, включно з кінопоказами та  спортивними змаганнями на стадіоні «Юність», у той час, як рік перед тим – понад 260. Це відповідно суттєво вплинуло на їхній бюджет.

Читайте також: Е-садок: на Львівщині запустили оновлений сайт для реєстрації дітей у садки

Проте, за словами Ірини Вовк, з відкриттям сезону кімната знову запрацює.

«Зараз нам важко передбачити, коли саме це буде, бо ж не знаємо, скільки триватиме локдаун, карантин. Будемо сподіватися, що вже навесні запрацюють і атракціони, і кімната матері і дитини», – додала Ірина Вовк.

Нагадаємо, кімнату матері та дитини в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відкрили у Львові в липні. На її відкриття з міського бюджету витратили близько 197 тисяч гривень. Проєкт облаштування кімнати брав участь в конкурсі «Громадського бюджету» 2016 року. Він обладнаний всіма зручностями – туалетом, рукомийником, диванчиком, пеленальним столиком, підгузками, вологими серветками. У сезон звичний час роботи Baby room — щоденно з 11:00 до 20:00 год.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!