Коли українцям обіцяють скасувати візи до Європи

2839 0
Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив про те, що безвізовий режим можуть запровадити вже наступного року.
фото: photofact.in.ua, facebook

фото: photofact.in.ua, facebook

«Безвізовий режим, я вважаю, буде у наступному році. Остаточний звіт має бути 15 грудня 2015 року. Потім він буде розглядатися європейською комісією і Європейською Радою. І потім запуститься процес технічного виконання. Це триватиме кілька місяців», – сказав Павло Клімкін.

Читайте також: Українцям буде легше отримати мультивізу від Словаччини

За його словами, необхідно провести ще певний процес підготовки. «У нас залишається 12 законів, які, я дуже сподіваюся, ми почнемо імплементувати. Пролізти просто так через невиконання реформ політично нам не вдасться. Оскільки ці реформи вважаються Європейським Союзом фундаментальними для забезпечення передбачуваності ситуації і стабільності ситуації. Це стосується корупції, це стосується реформи правоохоронних органів і це стосується реформи міграційного менеджменту. Ці 12 законопроектів повинні бути прийнятими до кінця цього року парламентом», – пояснив міністр.

Нагадаємо, раніше посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС буде відтерміновано щонайменше до 2016 року.

Джерело: 24 канал

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!