Коли в Україні буде сьома хвиля мобілізації? Деталі

3009 0
Генштаб планує оголосити сьому хвилю мобілізації в Україні на початку 2016-го року

«Станом на сьогодні, заходи по сьомий хвилі мобілізації у поточному, 2015 році не плануються. Згідно з планом ротації і планом проведення демобілізації військовослужбовців, які призивалися до лав Збройних сил України у поточному році, їхнє звільнення в запас планується в перші місяці 2016 року. Відповідно і заходи щодо мобілізації, тих громадян України, які будуть призиватися в рамках сьомої хвилі мобілізації, плануються на майбутній рік», – повідомив спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

Нагадаємо, ще минулого тижня у Генеральному штабі Збройних сил України не бачили причин для чергової мобілізації. Однак останнім часом ситуація в зоні АТО значно погіршилася. Щодня надходить інформація про вбитих і поранених українських військових.

Джерело: Телеканал новини «24»

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!