Коли в Україні дозволять оздоровчі дитячі табори

1794 0
Табори наразі відкривати заборонено.
Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

Дитячі табори не відкриватимуть щонайменше до 31 липня. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Треба звернути увагу на цифри коронавірусної хвороби, яка є кількість нових випадків, госпіталізованих, тих, хто помирають від хвороби, тоді буде легше зрозуміти, чому ми не дозволяємо працювати дитячим оздоровчим таборам», – прокоментував Максим Степанов.

За його словами, в оздоровчі табори приїжджає велика кількість дітей з різних регіонів, які протягом певного часу знаходяться разом.

«Під час відпочинку можливі спалахи Сovid-19. З цієї причини, що це значна кількість дітей, прийняте рішення щодо заборони відкриття таборів до 31 липня 2020 року», – зрезюмував він.

Зазначимо, що в Україні на коронавірусну хворобу захворіли 3147 дітей.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!