Коли в усіх потягах Укрзалізниці з'явиться повноцінне харчування

2062 0
Послугу повноцінного харчування запустили в тестовому режимі 18 червня у чотирьох потягах, три з яких курсують через Львів.
фото: Євген Кравцов/Facebook

фото: Євген Кравцов/Facebook

Пілотний проект із повноцінного харчування у потягах «Укрзалізниці» планують завершити у вересні, після чого компанія збирається провести конкурс та обрати підрядника, що надаватиме послугу на постійній основі. Про це в інтерв'ю Delo.ua розповів начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування Олександр Красноштан.

Читайте також: Втекти від дощу. Як зі Львова дістатися до моря

«Харчування в поїздах – це великі інвестиції. Але це інвестиції не "Укрзалізниці", а компанії-партнера, якого виберуть за результатами конкурсу. Пілотний проект завершиться в середині вересня. Думаю, що у вересні буде оголошено конкурс», – говорить він.

За його словами, «Укрзалізниця» не хоче самостійно «торкатися сектору харчування», це повинен робити контрагент. Завдання компанії – надати якісні послуги пасажирам та отримати додатковий прибуток. В «Укрзалізниці» очікують, що це буде не менше 50 мільйонів на рік. Пілотний проект наразі приносить 100 тисяч гривень прибутку з одного поїзда щомісяця.

Читайте також: Укрзалізниця запровадила функцію пошуку квитків із пересадкою

Нагадаємо, послугу повноцінного харчування запустили в тестовому режимі 18 червня у чотирьох потягах, три з яких курсують через Львів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!