Коли відбудеться державна атестація школярів у 2016 році. Графік

2510 0
У 2016 році державна підсумкова атестація учнів загальноосвітніх навчальних закладів відбуватиметься відповідно до наказу Міністерства освіти і науки № 94 від 8 лютого 2016 року, яким, зокрема, визначено вимоги до оформлення атестаційної роботи.

Державна підсумкова атестація учнів шкіл І, ІІ та ІІІ ступенів відбуватиметься у наступні строки:

·         початкова школа (4 клас) — з 12 по 21 травня з трьох предметів: української мови, літературного читання та математики;

·         основна школа (9 клас) — з 1 по 8 червня з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу;

·         старша школа (11 клас) — з трьох предметів обов’язково для всіх випускників: 5 травня у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання – з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО); 11 травня у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання – з математики або 13 травня у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з історії України у формі ЗНО; 20 травня у навчальному закладі – з іноземної мови за завданнями Міністерства освіти і науки України.

Читайте також: Як складатимуть ЗНО у 2016 році: п’ять особливостей

Результати державної підсумкової атестації будуть виставлені у додатки до свідоцтв про базову загальну середню освіту та до атестатів про повну загальну середню освіту, а також враховуватимуться при визначенні середнього бала атестата.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються як результат державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року.

Джерело: Osvita.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!