Коли відкриють Львівський перинатальний центр

2743 0
В обласній раді обіцяють відкрити медзаклад протягом квітня.

Протягом квітня цього року у Львові відкриють перинатальний центр. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«Думаю, в квітні точно перинатальний центр буде відкритий. Там мають закінчитись усі роботи. 17 числа відбудеться сесія обласної ради — будемо сподіватися, що ми оберемо нового керівника. Нашим завданням було забезпечити фінансування, обласна рада вже виділила більше ніж 500 млн грн», — сказав він.

Читайте також: Важкі пологи. Чому львівський перинатальний центр досі не працює

Раніше дату відкриття перинатального центру неодноразово відкладали. Його планували відкрити ще у 2017 році, згодом у лютому 2018. Пізніше дату відкриття перенесли на березень. 20 березня Львівська обласна рада виділила додаткових 39 млн грн на перинатальний центр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!