Коли відкриють міст на об’їзній Львова?

4431 0
Дорожники почали монтаж консолі для розширення проїзної частини. Міст для руху планують відкрити ще до початку липня. На шляхопроводі буде вже не дві смуги, а чотири.
фото: dailylviv.com, www.032.ua, www.pohlyad.com

фото: dailylviv.com, www.032.ua, www.pohlyad.com

Другий рік поспіль відрізок дороги у районі Холодновідки перекритий. Аварійний міст взялися ремонтувати ще у лютому 2014 року. Однак у Службі автомобільних доріг обіцяють здати цей об'єкт до липня. Дорожники продовжують монтувати консолі для розширення проїзної частини.

Кошторис реконструкції мосту становить 11,5 мільйонів гривень. Це в 3-4 рази менша сума, якби його починали робити з чистого аркуша, стверджують дорожники. Для міцності тут підсилюють основу та опори.

Читайте також: На трасі Львів–Тернопіль запровадили реверсний рух

Виконавці на сьогодні отримали за роботи 3,5 мільйони гривень. Це заледве третина. По факту, кажуть у Службі автомобільних доріг, із підрядником доводиться домовлятися, аби працювали в кредит, бо більшість з виділених грошей із Києва наразі є лише на папері.

«Значна частина цього шляхопроводу фінансується з постанови Кабміну з кредитних коштів Укравтодору, яка не підписана. Незважаючи на це, поки що змін у графіках не планується. Ми хочемо здати його в експлуатацію в червні цього року», - наголосив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Микола Лазаренко. Тим часом проектанти обіцяють водіям, що після реконструкції на шляхопроводі буде вже не дві смуги, а чотири.

Джерело: Zaxid.net

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!