Коли відкриють відділення невідкладної допомоги у 8-й лікарні Львова

2653 0
На закупівлю медичного обладнання для оснащення відділення передбачили майже 27 млн грн.
Фото: mw2.google.com

Фото: mw2.google.com

На початку наступного року у комунальній 8-мій міській клінічній лікарні запрацює відділення невідкладної допомоги, де цілодобово надаватимуть екстрену медичну допомогу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Цього року запланована цільова закупівля нового обладнання для 8-ї міської клінічної лікарні для того, щоби оснастити і з 1 січня 2019 року відкрити нове відділення невідкладної допомоги. Проведені тендерні процедури, загальна сума закупівлі обладнання для цього відділення – 27 млн грн», – сказав очільник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Читайте також: Володимир Зуб про те, що зміниться для львів’ян у медицині

Нагадаємо, раніше Володимир Зуб у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що у лікарні на Навроцького, 23 вже завершили основні ремонтні роботи і чекають на кошти з бюджету для закупівлі обладнання і підбору відповідного медперсоналу. Відділення має цілодбово приймати пацієнтів та проводити, за необхідності, їхню госпіталізацію. Крім цього, у відділенні проводять сортування пацієнтів та ранню госпіталізацію. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!