Відремонтований пологовий на вулиці Некрасова планують відкрити за кілька місяців

2643 0
Пологовий на вулиці Некрасова, який ремонтують із 2017 року, планують відкрити у травні.
Фото: Олександр Ганущин

Фото: Олександр Ганущин

У Львові завершують будівництво та устаткування другої черги Львівського обласного перинатального центру –гінекологічного корпусу. А пологовий на вулиці Некрасова відкриють навесні. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: У перинатальному центрі у Львові народилися перші трійнята

«Цього року майже добудували перинатальний центр та пологовий на вулиці Некрасова. У пологовому закінчили всі будівельні роботи. Впродовж наступних двох місяців будівлю підключатимуть до мереж. Пологовий на вул. Некрасова здамо до 1 травня. Також закінчуємо роботи у перинатальному центрі, там все профінансовано», – розповів Максим Козицький.

Пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень 2018-гоУ відділенні проводили капітальний ремонт інженерних мереж 1-го, 3-го і 4-го поверхів. Також мають закупити нове обладнання. Роботи виконує компанія «БМ Комфорт», що перемогла у відповідному тендері з пропозицією 56,9 млн грн.

Читайте також: Чому досі не відкрили пологове відділення Львівської обллікарні

У перинатальному центрі до кінця січня завершать усі роботи та завезуть решту обладнання.

Нагадаємо, у Львівському обласному перинатальному центрі завершують другу чергу будівництва – гінекологічний корпус. Реконструкцію центру розпочали 2013-го, першу чергу об’єкта здали у 2018 році. Планують завершити всі роботи вже у січні 2021 року. Загальна кошторисна вартість реконструкції центру – понад 336 мільйонів гривень, з яких 161 млн гривень витратили на першу чергу. У центрі надають медичну допомогу жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

Вікторія Савіцька

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!