Коли відкриють вулицю Пекарську та де можна зробити щеплення Moderna у Львові. Головне

1584 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові збільшать кількість Центрів масової вакцинації, де можна буде зробити щеплення вакциною Moderna. 

Дерев’яну церкву Собору Пресвятої Богородиці в селі Заболотці, яка є пам’яткою архітектури національного значення і споруджена у 1746 році, цьогоріч реставруватимуть за 3 мільйони 793 тисячі гривень.

Читайте також: Що відомо про будівлю, під завалами якої загинув 17-річний хлопець

Тvoemisto.tv зробило підбірку вулиць, які зараз реконструюють у Львові, розпитало «Львівавтодор», коли їх відкриють і що планують робити наступного року. Зокрема, коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську.

На Львівщині 63-річного чоловіка з Жовкви підозрюють у 19 випадках насильства та розбещення. Його затримали у березні цього року. Звинуваченому загрожує довічне ув'язнення.

Читайте також: Україна може запровадити двотижневу самоізоляцію при в'їзді для невакцинованих

Чи багато ви знаєте про джинів, арабські сім'ї та історію ісламу в Європі та Україні? Tvoemisto.tv спробувало розібратися, звідки пішли наші стереотипи про мусульман, що у нас із ними спільного та відмінного – у дослідника, релігієзнавця, викладача УКУ та автора книжки «Несподіваний іслам» Романа Назаренка.

Гарного Вам дня!

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!