Коли вулиця Лисенка у Львові стане односторонньою

2844 0
25 травня комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення змінити схему організації руху на вул. Лисенка. З відповідною пропозицією виступили управління транспорту та зв’язку ЛМР і ЛКП «Львівавтодор». Вже стало відомо, коли на зазначеній ділянці дороги встановлять відповідні дорожні знаки. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

«Так, на відрізку вулиці Лисенка від перехрестя з вулицею Миклухо-Маклая Гуцульською рух транспорту буде одностороннім тільки в напрямку вулиці Личаківської. Об’їзд цього відрізка з вулиці Лисенка буде по вулицях Миклухо-Маклая і по Гуцульській, по трикутнику. Це дасть змогу уникнути заторів, які на сьогодні виникають періодично на цьому відрізку. Додатково ставимо знак «Стоянка заборонена» на перехресті вулиць Гуцульська-Лисенка. Сподіваємося, що рух транспорту на цьому відрізку покращиться», – сказав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Зображення: zaxid.net

За інформацією Галицької районної адміністрації, відповідні дорожні знаки вони мають встановити до 8 липня. Після чого рішення про зміну організації дорожнього руху набере чинності.

Нагадаємо, 1 червня, у Львові на вулиці Городоцькій, 166, розпочинаються аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений

Також, 26 травня, повністю закрита для руху транспорту вулиця Мечнікова.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!