Коли вулицю Богданівську у Львові відкриють для проїзду?

2694 0
Від 11 червня вулицю Богданівську у Львові перекрили через ремонтні роботи. Закінчити влаштування верхнього шару асфальту планували до 13 червня, але наразі вулиця і досі перекрита. Tvoemisto.tv запитало у виконуючого обов’язки начальника управління капітального будівництва ЛМР Володимира Кметика із чим пов’язане перетермінування робіт і коли вулицю відкриють для проїзду.
фото: knews.kg, www.0372.ua

фото: knews.kg, www.0372.ua

Як ми вже повідомляли раніше, на вулиці Богданівській влаштовуватимуть верхній шар асфальту. У зв’язку з цим вулиця закрита для руху транспорту на ділянці від вулиці Тракт Глинянський до вулиці Дорога Кривчицька.

Володимир Кметик зазначив, що наразі виникли проблеми із виготовленням асфальту: «Зараз графіки ремонтних робіт зміщаються через те, що є поломки на асфальтному заводі. Тому ремонтники не мають сировини для роботи. Сьогодні на заводі планують усунути несправності і ми зможемо відновити влаштування верхнього шару асфальту на вулиці Богданівській. Загалом, щоб завершити роботи на цій ділянці дороги, потрібно два дні».

Нагадаємо на час проведення робіт автобуси №19 оминатимуть зариту ділянку дороги по вулиці Дорога Кривчицька.

Читайте також: У Львові влиця Поповича - частково непроїзна до 26 липня

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!