Коли визначать усі результати ЗНО

16804 0
Результати учасників за шкалами 100–200 балів і 12-бальною розмістять на інформаційних сторінках учасників ЗНО.
ілюстративне фото: cherkasy24.info

ілюстративне фото: cherkasy24.info

Експертна комісія зі встановлення порогу «склав/не склав» цього тижня має визначити порогові бали для всіх тестів ЗНО. Про це повідомляє Osvita.ua.

Читайте також: В Україні затвердили нові правила вступу до вишів. Що змінилося

Поріг «склав/не склав» — це мінімальна кількість тестових балів, яку має набрати вступник, щоб мати можливість використовувати результати тестування з певного предмета під час вступної кампанії.

Порогові бали для тестів із іноземних мов і біології визначать у середу, 19 червня. У п'ятницю, 21 червня, визначать порогові бали для тестів ЗНО з історії України, географії та хімії.

Результати учасників за шкалами 100–200 балів і 12-бальною розмістять на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання наступного дня після кожного засідання експертної комісії.

Читайте також: Ні, синку, цього року на море поїдуть репетитори.Чому для ЗНО не досить шкільних знань

Нагадаємо, за попередніми результатами ЗНО, 14-ро абітурієнтів із Львівщини набрали по 200 балів із математики, фізики та української мови.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!