Коли з проспекту Свободи у Львові зникнуть припарковані авто

2340 0
Після ремонтних робіт на проспекті Свободи, який планують завершити наприкінці вересня, тут буде вже неможливо паркувати авто.
фото: stadion.lviv.ua

фото: stadion.lviv.ua

На проспекті Свободи відремонтують інженерні мережі та дорожнє покриття, облаштують хідник. Окрім того, тут більше не паркуватимуться машини, – інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Від сьогодні у центрі Львова змінюється рух маршруток. Схема

«Треба негайно поміняти інженерію, яка там є в аварійному стані, заново зробити основу і повернути бруківку на проїжджу частину. Практично весь проспект Свободи з бруківкою, за винятком частини від Музею етнографії до готелю «Жорж», де є асфальт. Необхідно зробити якісний хідник. Там уже не хідник, а пральна дошка, тому викладемо тротуар. Там неможливо буде вже паркувати  машини. Плануємо завершити ці роботи до кінця вересня», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!