Коли закінчать будівництво кільця на Угорській

2344 0
Попри несприятливі погодні умови у міській раді сподіваються здати об’єкт до кінця року.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

Транспортне кільце, яке почали облаштовувати всередині жовтня на перехресті вулиць Угорської, Тернопільської, Литвиненка та Панаса Мирного, планують завершити  за кілька тижнів, за умови плюсової температури у місті. Про це у коментарі Tvoemisto.tv  повідомив керівник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: На дорозі Львів-Тернопіль проведуть додаткові роботи майже на 64 млн грн

«Кільце планували завершити до середини грудня але виникли непередбачувані обставини, коли підрядник відфрезерував поверхню, в деяких місцях виявилась невідповідність шару асфальту, пізніше виникли питання по проходженню кабелів. Тому роботи трохи затрималися» ­– розповів Олександр Одинець.

За його словами, якщо до кінця року знизиться середня добова температура і розтане сніг, то протягом тижня інтенсивних робіт транспортне кільце на Угорській заасфальтують.

Нагадаємо, в районі Нового Львова на перехресті вулиць Угорської, Тернопільської, Литвиненка і Панаса Мирного облаштовують автомобільне і транспортне кільце голландського типу, захищене від автомобілів острівцями.

Велосипедне кільце прокладуть за принципами безбар’єрного середовища, проект якого розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Вартість будівельних робіт складає 1,9 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація Інституту просторового розвитку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!