Коли завершать ремонт шляхопроводу на Городоцькій

3611 1
Кошти на завершення ремонту передбачили у бюджетному запиті на 2019 рік.

Шляхопровід на Городоцькій, 166 закрили на ремонт у червні 2016 року, втім ремонт не завершили й досі. Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, ремонт мосту планують завершити наступного року.

«Міст ремонтували дві підрядні організації. До кінця залишалося прокласти третій шар асфальту, втім через здорожчання матеріалів підрядники відмовились завершувати ремонт. Ми надсилали їм претензії, а врешті – розірвали договір», – розповіла Ірина Маруняк.

За її словами наступного року департамент оголосить новий тендер на завершення робіт на загальну суму 4,5 млн гривень. Відповідні кошти передбачили у бюджетному запиті бюджету розвитку на наступний рік. Однак його ще не прийняли.

Додамо, що під час реконструкції міст розширили з двох до чотирьох смуг. Спершу роботи виконувало ТзОВ «Західтрансбуд». Відкрити його планували у листопаді, але через виявлені технічні проблеми цю дату відтермінували.

Нагадаємо, проект реконструкції моста розробили ще в 2013 році, а кошторис рахували відповідно до цін 2016 року, коли й планували завершити роботи. Загалом тоді з бюджету передбачили 27 млн гривень. Роком раніше міська комісія з безпеки дорожнього руху заборонила вантажівкам вагою більше 10 т рухатись аварійним мостом.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
19 Грудня, 2018 10:01
Пітер Блад Не "розшили", а "розширили" з двох до чотирьох смуг.(по тексту)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!