Коли завершать реставрацію фресок у Гарнізонному храмі та яка історія скульптур Стрийського парку. Головне

1060 0
Усе, що ви могли пропустити, або що могли проспати.
Фото з Інтернету

Фото з Інтернету

Європейське агентство лікарських засобів (EMA) опублікувало попередній звіт про побічні ефекти після вакцинації препаратами від коронавірусу, які схвалені у ЄС. 

Читайте також: Євросоюз визнав перший іноземний Сovid-паспорт

Яка історія ховається за скульптурами Стрийського парку? Про це Tvoemisto.tv дізналось у Павла Гудімова – ландшафтного дизайнера, галериста та куратора виставок.

Сьогодні, 12 липня, відзначає своє храмове свято давній Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла. Tvoemisto.tv завітало у храм, щоб розповісти, як тут відбувається процес реставрації унікальних фресок Франциска Екштайна, який намалював їх ще у 1740 році.

Читайте також: Поля лаванди біля Львова: нові місця для фото і відпочинку

З 17 липня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького стартують безкоштовні кінопокази просто неба. 

Психологиня Оксана Медвідь розповіла Tvoemisto.tv, що таке стрес для органзіму і чим він важливий. Адже саме стрес – це наш захисний механізм на зовнішні подразники. Він проявляється психічно, фізично та емоційно, дає нам можливість адаптуватися до змін.

Гарного дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!