Коли зі Львова полетить Ryanair

3163 2
Усі подробиці угоди з ірландським лоукостером не розкривають до підписання контракту.
фото: ubr.ua

фото: ubr.ua

Ірландський лоукостер Ryanair почне виконувати польоти з України в кінці жовтня або на початку листопада. Про це повідомив на брифінгу міністр інфраструктури Володимир Омелян, пише «Економічна правда».

«Що стосується Ryanair, ми не коментуємо ніяких подробиць до підписання контрактів з двома державними аеропортами. Можу повідомити, що орієнтовно початок рейсів – це кінець жовтня – початок листопада», – говорить він.

Раніше він повідомив, що авіакомпанія буде здійснювати перельоти з «Борисполя» та аеропорту «Львів». Напрямки рейсів поки що невідомі, проте Володимир Омелян зауважив, що їх буде не менше, ніж планувалося минулого року.

Нагадаємо, в березні минулого року стало відомо про прихід ірландського лоукостера «Ryanair» в Україну у два міста – Львів та Київ. Проте вже в липні ірландський лоукостер не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасував свій вихід на український ринок. На початку січня 2018 року в Україні знову анонсували про прихід Ryanair на український авіаринок, пізніше це підтвердили представники аівакомпанії.


Читайте також:
26 Лютого, 2018 08:12
Вікторія Так у статті ж пропонують не куди, а коли. Будьте уважнішими
24 Лютого, 2018 07:34
Назар Що за ідіотська стаття...
Так куди літатиме?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!