Коли з’явиться Windows 10

2209 0
Нова операційна система Windows 10 вийде вже цього року. Її презентуватимуть на спеціальній конференції влітку.
фото: www.makeuseof.com

фото: www.makeuseof.com

Нова операційна система Windows 10 американської корпорації Microsoft вийде наприкінці липня цього року. Цей період корпорація вибрала не випадково: саме в цей час студенти та учні шкіл закуповуються приладдям, у тому числі й технікою

Раніше очікувалося, що Windows 10 з’явиться в 190 країнах 111 мовами цього літа, однак остаточну дату не називали. Передбачається, що презентація Windows 10 відбудеться на спеціальній конференції.

Операційна система буде безкоштовною протягом року для користувачів Windows 7 і Windows 8.1, а також останньої версії мобільної платформи Windows Phone.

У пристроях на Windows 10 також буде підтримка голосового помічника Cortana. За допомогою голосових команд можна буде отримувати повідомлення, інформацію про котирування, новини спорту тощо. Разом з тим з’явиться новий браузер Spartan, який замінить Internet Explorer.

Джерело: Finance.UA

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!