Колишні депутати ОПЗЖ створили нову депутатську групу. Тепер вони «за мир»

3965 0
Головою групи «Платформа за життя та мир» став Юрій Бойко.
Юрій Бойко

Юрій Бойко

Колишні 23 нардепи фракції ОПЗЖ створили нову депутатську групу під назвою «Платформа за життя та мир». Про створення цієї платформи повідомив депутат Ярослав Железняк у Телеграм.

До неї увійшли 23 нардепи, які раніше входили до фракції ОПЗЖ. Головою групи став колишній очільника фракції ОПЗЖ Юрій Бойко. Повний склад: Волошин, Загородній, Кальцев, Колтунович, Льовочкін, Макаренко, Мамоян, Папієв, Пузанов, Суркіс, Шуфрич, Борт, Дунаєв, Іоффе, Качний, Ларін, Льовочкін, Мамка, Німченко, Пономарьов, Скорик, Чорний, Королевська, Солод.

Читайте також: Кремль не відреагував на звернення медведчука

Нагадаємо, що 14 квітня у Верховній Раді оголосили про призупинення існування фракції «Опозиційна платформа – За життя». Перед тим співголова ОПЗЖ Юрій Бойко повідомляв, що ті депутати, які залишались у фракції «Опозиційна платформа – За життя», створять депутатську групу. 

Також додамо, станом на 24 березня фракцію ОПЗЖ залишили дев’ять парламентарів: Ігор Абрамович, Валерій Гнатенко, Ігор Кісільов, Олександр Лукашев, Володимир Мороз, Тетяна Плачкова, Наталія Приходько, Вадим Столар та Олександр Фельдман. 3 березня із фракції виключили Іллю Киву, а 14 квітня з фракції ОПЗЖ вийшли ще два депутати: Дмитро Ісаєнко та Анатолій Бурміч. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!