Ексдиректор ресторану McDonald`s відповідатиме за сміття у Львові

1761 0
З липня цього року Петро Кінаш став позаштатним радником міського голови Львова.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Новим керівником управління з питань з поводження з відходами Львівської міської ради став Петро Кінаш, який дотепер працював позаштатним радником міського голови Львова.

Джерело: Львівська міська рада

Читайте також: У Львові погодили будівництво ще одного житлового комплексу на Збоїщах

Зазначається, що 34-річний Петро Кінаш закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Організація перевезень та управління на транспорті».

З 2007 року до 2022 року він працював на різних посадах у ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» – від працівника до директора ресторану. Також у 2019 році працював у Крос-функціональній команді «Packaging&Recycling», яка запустила сортування в ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». Метою проєкту було створення цінності відходів – відходи сортують та переробляють повторно.

У липні цього року Петро Кінаш став позаштатним радником міського голови Львова.  

Нагадаємо, що в ЛМР також призначили нового директора парку «Знесіння». Ним став Тарас Микитчак. 

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!