У Львові продали пам’ятку архітектури

2316 0
Сьогодні, 6 лютого, місто продало на аукціоні дві нежитлові будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31.Таким чином, бюджет міста поповнився на 4 мільйони 185 тисяч гривень

«Дуже добре, що ця будівля нарешті отримає власника. Споруда є пам’яткою архітектури, в дещо занедбаному стані. Тому ми сподіваємося, що новий власник докладе усіх можливих зусиль щодо реконструкції та збереження будівлі. Кошти від продажу об’єкту, які надійдуть в бюджет, будуть використовуватися на потреби міста Львова», - повідомляє начальник управління комунальної власності Інна Свистун.

Читайт також: У Львові продається колишній палац майже за 4.5 мільйони

Як повідомляє прес-служба міськради, цього року місто виставляє багато привабливих приміщень, тому до участі в аукціоні зголошується щоразу більше учасників. А це збільшує бюджет міста. Управління комунальної власності всіляко підтримує практику продажу приміщень на аукціоні. Бо це найбільш ефективний спосіб продажу майна, яке належить громаді. Оскільки це є можливість зростання ціни, залежно від ринкового попиту, а також цей процес виключає складову корупції, це прозорий продаж майна. Виходячи з цих міркувань, управління комунальної власності всіляко намагається збільшити кількість об’єктів, які буде продавати шляхом аукціону. Ці кошти підуть до бюджету, а потім, згідно з бюджетними призначеннями, вони будуть витрачені на потреби громади міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!