Депутата облради і ексголовного тюремника Львівщини засудили за хабар

7170 0
Чоловік вимагав і щомісячно отримував від керівників неправомірну вигоду.
Фото: Главком

Фото: Главком

Колишнього головного тюремника Львівщини, депутата Львівської обласної ради Михайла Дзюдзя ​​Вищий антикорупційний суд засудив до 6 років позбавлення волі. Його звинувачують в отриманні близько 1000 доларів хабара.

Джерело: Вищий антикорупційний суд, NABU Daily by Олег Новіков

Начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайла Дзюдзя 12 березня 2020 року спіймали на отриманні хабара – близько 1000 доларів.

Суд призначив йому покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк 3 роки, та з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

Вирок може бути оскаржений упродовж 30 днів з дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Вищий антикорупційний суд до Апеляційної палати ВАКС.

Читайте також: Депутата облради і головного тюремника Львівщини затримали на хабарі в останній день роботи на посаді

Нагадаємо, за версією обвинувачення, ексначальник Західного міжрегіонального управління Мін'юсту вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Йдеться про те, що за хабар Західне міжрегіональне управління не перевірятиме дотримання режиму відбування покарань ув'язненими та не здійснюватиме заходи контролю господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!