Колишнього головного тюремника Львівщини відпустили під заставу у 630 тисяч гривень

5402 0
Також Михайло Дзюдзь має здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.
Фото: Високий замок

Фото: Високий замок

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишньому керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, якого підозрюють у хабарництві, про це повідомляє САП.

Михайло Дзюдзь, який також є депутатом Львівської облради, має сплатити заставу у 630,6 тис. грн.

Крім того, на експосадовця покладено ряд процесуальних обов'язків: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не відлучатися за межі місця проживання без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свої паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України; носити електронний засіб контролю (браслет).

Читайте також: Давайте зламаємо систему! Головна прокурорка Львівщини про роботу, стереотипи і Кафку


Термін дії запобіжних заходів – до 25 травня 2020 року. Питання щодо оскарження запобіжного заходу буде вирішено після ознайомлення з повним текстом рішення суду.

Нагадаємо, керівник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь в останній день роботи на посаді був затриманий на отриманні хабаря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!