Колишнього помічника судді судитимуть у Львові за хабарництво

2055 0
Поліція встановила, затриманий за винагороду вирішував судові питання, з якими стикалися громадяни.
фото: novomirgorod.com

фото: novomirgorod.com

 Також поліцейські встановили, що чоловік перебував у міжнародному розшуку як особа, яка переховується від органів досудового розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом вчинення розбою на території Вінницької області, інформує відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники поліції та прокуратури затримали колишнього помічника судді під час одержання 35 тисяч гривень хабара. Він запевнив громадянина, що за вказану суму допоможе скасувати  постанову про накладення на нього адміністративного правопорушення та повернути автомобіль на іноземній реєстрації.

Читайте також: У Львові прокурора затримали під час спроби дати хабар. Фото

У затриманого правоохоронці вилучили підроблений паспорт із вклеєною його фотографією, виданий на ім'я особи, яка померла ще у 2015 році.

 Обвинувальний акт відносно нього за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 4 ст. 27 ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, скерований на розгляд суду. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Зловмисника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та заарештовано із можливістю унесення застави у двісті тисяч гривень. На даний час він перебуває під арештом. 

ТЕГИ: хабар, суд

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!