Колишнього соліста Львівської опери підозрюють у розбещенні неповнолітньої

2753 0
Раніше його звинувачували у фінансуванні сепаратистів із самопроголошених республік «ЛНР/ДНР».
фото: espreso.tv

фото: espreso.tv

Колишнього соліста Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Миколу Санжаревського підозрюють у розбещенні неповнолітньої. Проти нього відкрили справу за ст. 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), повідомляє Zaxid.net.

У зв’язку з цим у четвер, 3 травня, у його львівському помешканні правоохоронці провели обшук.

«Справді вчора у мене вдома відбувся обшук. Я до цього ставлюся із розумінням, оскільки інформація, яка з’явилася 16 квітня, дуже скандальна. Тому я підтримую дії поліції щодо перевірки обставин», – розповів Zaxid.net Микола Санжаревський.

Він також спростував чутки про своє затримання: «Мене ніхто не затримував. Я проживаю у Львові і перебуваю на повному контакті зі слідчими. Це все тягнеться вже два місяці, і от знову якийсь новий "ба-бах!", але я готовий чекати, скільки треба до з'ясування істини».

На початку січня Миколу Санжаревського звинуватили у підтримці і фінансуванні терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР». Після розголосу слідчі СБУ провели в його помешканні перші обшуки, вилучили комп’ютер і смартфон та відкрили кримінальну справу. 28 лютого танцюриста звільнили з Львівського оперного театру, а 16 квітня з’явилася інформація, що Санжаревський ймовірно причетний до розбещення 13-річної львівської школярки, а також до шпигунської діяльності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!