Командира підрозділу військової частини у Львові затримали під час продажу амфетаміну

1811 0
Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

У Львові під час спроби продажу наркотиків затримали офіцера військової частини (що дислокується у селищі Старичі) та входить в підпорядкування Національної академії сухопутних військ. Про це інформує пресслужба СБУ у Львівській області.

«За версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки. У межах контролю за вчиненням злочину співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару». Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби продажу наркотиків», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Тvoemisto.tv керівник пресслужби Національної академії сухопутних військ підполковник Антон Миронович каже, що підозрюваний не має відношення до Львівської Національної академії сухопутних військ і не працював із її курсантами.

«Він не офіцер Національної академії сухопутних військ, він не має стосунку до підготовки, вишколу, виховання офіцерів, курсантів. Він командир взводу однієї з військових частин, яка дислокується у Старичах. Вона у підпорядкуванні академії. Військова частина у якій він проходить службу сприятиме, аби було проведене об’єктивне розслідування», – зазначив він.

Читайте також: Із підозрою на отриманні хабаря затримали керівницю одного з комунальних підприємтв Львова

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Фото СБУ Львівщини

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!