Комікс про Сихів зібрав необхідну для друку суму на «Спільнокошті»

2228 0
Перша частина історії про трьох підлітків зі Львова, які протистоять силам зла, має з’явитися в книгарнях до кінця цієї осені.
Фото: biggggidea.com

Фото: biggggidea.com

Проект пригодницького коміксу про Сихів «Троє проти зла» уже зібрав майже 27 тисяч гривень із потрібних для видання 25 тисяч. За ці кошти планували видати тисячу примірників твору.

У сюжеті розповідається про викрадення злими демонами дев'ятикласника Ромка, друга Антона та Ореста. Після цього демони тікають через телепорт у паралельний всесвіт.

Цей світ, який створили на основі українських казок та міфології, живе за своїми правилами, має своїх жителів і свій коловорот подій.

Комікс створювали на домашньому комп'ютері упродовж року. Перша частина трилогії матиме 130 кольорових сторінок.

 

"У наш час на ринку є дуже мало підліткових мальованих історій українською мовою та й взагалі мальованих історій. Тому ми й вигадали легку, сатиричну та сповнену неймовірних пригод історію, яка зможе  зацікавити та привернути увагу читачів до цього жанру.", – розповідають автори коміксу.

Історію планують перекласти на інші мови та продавати за кордоном. В основі коміксу лежать українські казки і міфологія. Вони поєднані з популярним жанром і, як стверджують автори коміксу, це дозволить іноземцям дізнатись про побут і традиції українців.

Щоб підтримати проект, потрібно перейти за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!