Антирекорд Covid-19. Комісія з ТЕБ і НС вирішила посилити контроль, додати транспорту і розвести час пік

2820 0
Напередодні президент заявив, що очікує рішень через підвищення кількості випадків інфікування Covid-19.
Фото: freepik

Фото: freepik

Комісія з ТЕБ і НС вирішила посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм суб'єктами господарювання, збільшити кількість рухомого складу приміського залізничного та автомобільного транспорту та змінити графік роботи низки підприємств. Про це повідомив на брифінгу головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає УП.

Читайте також: МОЗ назвало причину рекордної кількості хворих на Covid-19

Контролюючим органам доручили посилити контроль за дотриманням суб'єктами господарювання протиепідемічних норм.

«Також окремо розглянули питання із покращення якості і дотримання протиепідемічних норм при перевезенні приміським залізничним транспортом, а також автомобільним транспортом приміського і міжобласного сполучення, щоб збільшити кількість рухомого складу, який дозволить людям дотриматися протиепідемічних норм», – зазначив головний санітарний лікар.

Крім того, як зазначив Ляшко, комісія розглянула питання щодо зміни графіку роботи підприємств, державних установ і закладів, для того, щоб розвести час пік і зменшити навантаження на міський і міжміський транспорт і зменшити можливе скупчення людей в транспорті, який перевозить людей до місця їх роботи.

Читайте також: Новий антирекорд. На Львівщині коронавірус підтвердили за добу у 132 осіб 

За минулу добу, 12 червня, в Україні зафіксували рекордні 753 випадки інфікування коронавірусом.

Перед цим дві доби в Україні фіксували більше 680 нових випадків захворювання на COVID-19, у той час як раніше статистика трималася в межах 300-500.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!