Комітет Ради підтримав законопроєкт про продовження заборони російських соцмереж

1665 0
Йдеться про Mail.ru, «ВКонтакте», «Одноклассники» тощо.
Фото: youtube

Фото: youtube

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки підтримав постанову про подальше блокування російських сайтів. Про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Роман Лозинський.

Читайте також: Як же ж ми без Вконтакті

Йдеться про Mail.ru, «ВКонтакте», «Одноклассники» тощо. Також комітет рекомендував Верховній Раді ухвалити цю постанову.

Нагадаємо, що цього року в Україні має завершитись заборона на російські соцмережі, що діє з 2017 року. Колишній міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський казав, що не ініціюватиме відновлення доступу до російських медіа та соцмереж.

16 травня 2017 року, тоді чинний президент Петро Порошенко заборонив російські соціальні мережі в Україні. Санкції забороняють інтернет-провайдерам надавати доступ до ресурсів Mail.ru, «Вконтакте», «Однокласники». Санкції також введені проти пошуковика «Яндекс», російських компаній-розробників антивірусів «Лабораторія Касперського» і «Доктор Веб».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!