Компанія Aluthea хоче збудувати ливарний завод на Львівщині

4643 0
Можливість відкриття на Львівщині заводу з ливарного виробництва обговорили на зустрічі сьогодні, 28-го березня, представники компанії Aluthea та голова Львівської ОДА Олег Синютка.
фото ілюстративне: power.louisberger.com

фото ілюстративне: power.louisberger.com

Планується, що новий завод займатиметься литтям алюмінієвих деталей під тиском, – інформує прес-служба ЛОДА. За словами інвесторів, на початку роботи планують встановити три ливарні машини, за наступні 2-3 роки розширити виробничі потужності, а ще через 5-7 років – подвоїти обсяг вкладених інвестицій.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

У розмові Олег Синютка зауважив, що на Львівщині сьогодні формується автомотокластер. «В області вже є п’ять великих підприємств цього напрямку. На найбільшому з них працює близько 6 тисяч, а на найменшому – 2 тисячі осіб», – повідомив він та акцентував на формуванні у подальшій перспективі кластера з ливарного виробництва на території області.

Довідка. Компанія Aluthea займається обробкою алюмінію, виробляє широкий спектр простих і складних деталей різної ваги. Виробництво здійснюється у наступних напрямках: гідравліка, освітлення, будівництво, промислове обладнання, енергетика, медицина, автомобільна та залізнична сфери.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!