Компанія Apple зареєструвала представництво в Україні

3080 0
В Україні компанія працює через офіційного дистриб’ютора, при цьому продукція Apple в Україні коштує дорожче, ніж у інших країнах.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Американська компанія Apple зареєструвала представництво в Україні. На це першою звернуло увагу видання Ain.ua.

У держреєстрі компанію зареєстрували 15 квітня за адресою київського бізнес-центру IQ, а керівником вказаний Роман Гуменюк. Кінцевим бенефіціарним власником зазначена ірландська юридична особа Apple.

У коментарі виданню Liga.Tech Роман Гуменюк підтвердив, що керує офіційним дочірним підприємством Apple в Україні й додав, що на плани запуску бізнесу в Україні повпливав карантин.

«Через обмеження на перельоти і пересування іноземного менеджменту поки що складно щось спланувати», – сказав він.

Як пише Ain.ua з посиланням на власні джерела, зайти на український ринок Apple має влітку, однак офіційних коментарів компанія поки що не давала.

Додамо. що Apple – американська технологічна компанія з офісом у Купертіно (Каліфорнія), що проєктує та розробляє побутову електроніку, програмне забезпечення та онлайн-сервіси. Компанія випускає мобільні телефони IPhone, комп’ютерну техніку, телевізійні приставки, планшети IPad, музичні плеєри IPod, принтери, сканери, цифрові фотокамери, програмне забезпечення тощо.

В Україні компанія працює через офіційного дистриб’ютора, при цьому продукція Apple в Україні коштує дорожче, ніж у інших країнах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!