Компанія «Apple» представила новий MacBook Pro. Відео

16095 0
Головною особливістю став сенсорний екран у верхній частині клавіатури, що замінив стандартний верхній ряд клавіш.

Корпорація «Apple» представила новий MacBook Pro. Головною особливістю, що відрізняє пристрій від попередніх моделей є сенсорний екран на клавіатурі. На ньому користувачі зможуть виводити кнопки управління системою, а також керувати окремими додатками та обирати емодзі.

Ще одна новинка у новій моделі MacBook є можливість ідентифікації за відбитком пальця «Touch ID»

Нова модель портативного комп'ютера працюватиме у двох розмірах: з діагоналлю екрана 13 і 15 дюймів, а також у двох варіантах кольору — світло- і темно-сірому. Товщина 13-дюймового MacBook Pro складе 14,9 міліметра, тобто на 3,1 міліметра тонше попередньої моделі.

Це остання у 2016 році презентація «Apple», яку присвячено ноутбуків лінійки MacBook Pro.

Нова версія має Touch Bar - екран над клавіатурою, за допомогою якого можна змінювати гучність і яскравість. У правому краю Touch Bar розташований сенсор відбитка пальця, через який можна заходити в систему і підтверджувати платежі в Apple Pay.

Ця модель MacBook Pro має алюмінієвий корпус. Тачпад пристрою збільшено вдвічі у порівнянні з попередньою версією. Немає порту для навушників і кнопки Fn.

Опублікувала Олена Ільків 

ТЕГИ: apple, MacBook Pro

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!