Політична реклама

Компанія Apple запустить власні мобільні карти

1660 0
На конференції для розробників WWDC-2012 компанія Apple анонсувала власний додаток — картографічну платформу. Вона замінила Google Maps в новій iOS. Попри те, що очікувалося раніше, вона не базується на вирішенні OpenStreetMap.

Карти від Apple з'являться в iOS 6, в них буде працювати система інформування про затори на дорогах (заснована на інформації від користувачів iOS) і навігація. Щоб потрапити в певне місце, можна буде користуватися голосовим управлінням і підказками (за допомогою Siri). Є функція Flyover — це векторні 3D-карти міст, подібні до карт Google. Пошук за місцевістю вже включає дані від 100 млн компаній (рейтинги, огляди, фото, доступні в системі Yelp).

Карти будуть доступні в смартфонах, починаючи з iPhone 3GS, у другому і третьому поколінні iPad, в четвертому поколінні iPod touch.

Всього ж, у новій iOS (запущена зараз в бета-версії) більше 200 оновлень, включаючи можливість запуску додатків голосом, інтеграцію системи Siri c Yelp і OpenTable, більш повну інтеграцію Facebook (наприклад, можна буде писати в Facebook з програми Apple), підтримку функції Facetime в 3G, нову функцію «Do Not Disturb», яка відключить всі дзвінки та повідомлення (повідомлення про дзвінки будуть надходити, але безшумно) і багато інших.

Нагадаємо, раніше компанія Google оголосила, що найближчим часом буде запущений офлайн-доступ до карт для користувачів смартфонів на платформі Android, в тому числі, для України.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!