Компанія Dragon Capital купила завод мінеральних вод у Трускавці

4392 0
Найбільша інвестиційна компанія України стала власником Трускавецького заводу мінеральних вод.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Dragon Capital офіційно придбав 100% акцій групи компаній «Аква-Еко», яка займається видобуванням та виробництвом мінеральних вод під торговою маркою «Трускавецька». Ексвласником підприємства на Львівщині була одна з найбільших на ринку мінеральних і питних вод міжнародна група компаній IDS Borjomi International. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Рівень споживання мінеральної води в Україні у порівнянні з країнами східної Європи значно менший, кажуть у Dragon Capital. Придбання виробника мінеральних вод ТМ «Трускавецька», однієї з найбільш впізнаваних та популярних мінеральних вод України, – це перший крок. Зі слів керуючого директора з прямих інвестицій Dragon Capital Євгена Баранова, згодом буде затверджена масштабна програма з розширення та модернізації виробничих потужностей підприємства. Крім того, новий власник планує створити дистрибуційну функцію, що має суттєво змінити позицію «Трускавецької» на українському ринку мінеральних вод.

Читайте також: Компанія, яка збудує індустріальний парк у Львові, обіцяє створити 1000 робочих місць

Раніше АМКУ дозволив компанії Dragon Capital купувати завод мінарельних вод на Львівщині. 

Зазначимо, ТОВ «Аква-Еко» (Трускавецький завод мінеральних вод) – підприємство, яке займається розливом мінеральних вод ТМ «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька Заповідна». Виробничі потужності розташовані у Трускавці.

Засновником та кінцевим бенефіціаром «Dragon Capital» є чеський бізнесмен Томаш Фіала. Компанія створена в Україні у 2010 році. На сьогодні їй належить найбільший ТРЦ Західної України «Victoria Gardens», бізнес-центр «Viking Park» та «Ідея Банк» у Львові. Також компанія планує збудувати індустріальний парк «Рясне-2».  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!