Розробник відеоігор відкриває офіс у Львові. Шукають художників і дизайнерів

4724 0
Відома у світі компанія з розробки відеоігор Gameloft відкриває в Україні друге представництво. З 2007 року офіс компанії є у Харкові, а тепер компанія створює підрозділ і у Львові.
Фото: Ain.ua

Фото: Ain.ua

Перші кілька співробітників нового офісу вже почали роботу. Всього ж планується набрати від 50 до 100 нових працівників, розповів HR-менеджер харківського офісу Gameloft Євген Біренбаум AIN.UA.

Зараз у львівський офіс, який розташований на вулиці Науковій, шукають художників і дизайнерів 2D і 3D-графіки, гейм-дизайнерів, гейм-продюсерів і розробників С ++. Передбачається, що офіс буде надавати повний цикл робіт з розробки відеоігор. Тим, кому цікаві такі вакансії, можна зв'язатися з HR-фахівцями компанії за адресою bohdana.melnychuk at gameloft.com.

За інформацією NewZoo Україна увійшла в топ-50 країн за прибутковістю індустрії комп'ютерних ігор. А офіс Gameloft увійшов до рейтингу 20 міжнародних IT-компаній з найбільшими офісами розробки в Україні.

Довідка. Gameloft працює над іграми для всіх платформ, в тому числі iOS і Android. Офіси компанії розташовані по всьому світу - в Нью-Йорку, Сан-Франциско, Мехіко, Парижі, Лондоні, Відні, Мілані та інших містах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!