Компанія Google передала понад 2 тисячі ноутбуків для освітніх закладів Львівщини

1712 0
У разі відсутності з’єднання з Інтернетом, ці ноутбуки дозволяють користуватися необхідними додатками у режимі офлайн.
Фото: Львівської ОВА

Фото: Львівської ОВА

Львівщина отримала 2412 ноутбуків, які невдовзі передадуть у заклади загальної середньої та професійно-технічної освіти кожного району області.

Джерело: Львівська ОВА

Передача сучасного обладнання – це результат співпраці Міністерства освіти і науки України, компанії Google і Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО).

Читайте також: Google подарує українським вчителям десятки тисяч ноутбуків

Ці ноутбуки мають на меті підтримати освітній процес на Львівщині у час війни. Завдяки їм можна швидше та легше виконувати різноманітні завдання. Ноутбуки працюють на базі операційної системи Chrome, тому їх також називають хромбуками (Chromebook). У разі відсутності з’єднання з Інтернетом, ці ноутбуки дозволяють користуватися необхідними додатками у режимі офлайн.

Зважаючи на загальну кількість учнів у кожному районі, департамент освіти і науки Львівської ОВА розподілив хромбуки таким чином:

  •     Львівський район – 864

  •     Дрогобицький район – 170

  •     Золочівський район – 144

  •     Червоноградський район – 176

  •     Самбірський район – 181

  •     Яворівський  район – 172

  •     Стрийський район – 249


Решту ноутбуків отримають заклади освіти обласного підпорядкування (школи-інтернати) та навчальні заклади професійно-технічної освіти. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!