Політична реклама

Компанія Microsoft розповіла про «планшетний» Office 2013

1343 0
У пакет увійдуть текстовий редактор Word, табличний процесор Excel, блокнот OneNote і програма для створення презентацій PowerPoint.

Попередня версія Office 2013 для планшетів на Windows RT буде доступна 26 жовтня — в той день, коли вийде операційна система, говориться в блозі компанії Microsoft.

Office 2013 стане частиною Windows RT: він буде встановлений на планшети до їх надходження в продаж. Придбати пакет окремо не можна. Версія «планшетного» Office 2013 з‘явиться в проміжку між листопадом 2012 року і січнем 2013 року. Завантажити її власники планшетів зможуть через центр оновлень.

Microsoft також розповіла, що у Office 2013 для планшетів буде практично той же набір можливостей, що і у Office 2013 для комп’ютерів (його бета-версію компанія представила в липні), однак у «планшетному» пакеті не підтримуються доповнення та макроси. Повна назва пакета для планшетів звучить як Office Home &  Student 2013 RT. У пакет увійдуть текстовий редактор Word, табличний процесор Excel, блокнот OneNote і програма для створення презентацій PowerPoint.

Джерело:ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!