Компанія Nike вирішила повністю піти з російського ринку

950 0
Магазини більше не відкриють на території рф.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Американський виробник спортивного взуття та одягу «Nike» вирішив повністю піти з російського ринку — сайт і додаток компанії будуть недоступні в росії. Про це йдеться у заяві Nike, передає ЕП.

«Компанія Nike прийняла рішення піти з російського ринку. У зв'язку з цим сайт Nike.com та мобільний додаток Nike більше не доступні в цьому регіоні», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Coca-Cola остаточно зупиняє виробництво і продажі в росії

У компанії додали, що нещодавно магазини тимчасово закрили, однак їх більше не відкриють на території рф. 

«Nike прийняла рішення залишити російський ринок. Нашим пріоритетом є забезпечення повної підтримки наших співробітників і відповідальне скорочення наших операцій протягом найближчих місяців», — йдеться у листі компанії.

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення росії в Україну низка міжнародних компаній покинула ринок росії. Зокрема про вихід з росії корпорація Coca-Cola Company повідомила 8 березня. Також про вихід з російського ринку оголосив Mcdonald's. Компанія закриє 850 ресторанів в країні-агресора. Через вторгнення в Україну росія обійшла Іран і Північну Корею і перетворилась на найбільш підсанкційну державу у світі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!